TOP termékek

GYIK

Szállítás

Mennyi időt vesz igénybe a rendelésem kiszállítása?

Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap. Nem raktáron lévő, vagy egyedi termékek esetében mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot valamilyen formában, hogy pontosabb információval tudjunk szolgálni.

Külföldre is szállítanak?

Igen! Csomagszállító partnerünknek köszönhetően, a világ minden pontjára megoldható a csomagszállítás, elfogadható áron.

Fizetés

Előre utalással rendeltem meg a terméket, de nem találok számlaszámot, mit tegyek?

A rendelés beérkezése után, mindenképpen felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mail formájában, ami tartalmazni fogja az elkészített számlát. Ezen a számlán megtalál minden, az utaláshoz szükséges adatot.

Van lehetőség utánvétes rendelésre?

Igen, de csak Magyarország területén.

Garancia

Mit jelent az élettartam garancia?

Azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk minden, gyártásból eredő hibáért. Például, ha elenged a varrás, keressen minket és mi szó nélkül javítjuk! A garancia nem terjed ki a használatból eredő sérülésekre. Például, ha valami éles tárgy kivágja vagy kiég az anyag. Ha probléma merülne fel, keressen minket bizalommal és megoldjuk.

Termékek

Van lehetőség egyedi termékek rendelésére?

Igen! Lehetőség van egyedileg hímzett termékek rendelésére, illetve új termék tervezésére és legyártására. Ebben az esetben a termék ára, gyártási ideje is változik.

Milyen minőségű anyagokból készülnek a termékek?

A felhasznált alapanyagokat a legnagyobb gondossággal válogatjuk ki. Csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel termékeink elkészítéséhez, hogy azok strapabírók és időtállók legyenek. A legtöbb általunk használt anyag megegyezik a hadiiparban használtakkal (Cordura, YKK cipzár, MIL-SPEC hevederek, VELCRO, stb.).

A lőzsákokat töltve vagy üresen szállítják?

Lőzsákjainkat teletöltve kapja.

Mivel vannak megtöltve a lőzsákok?

Lőzsákjainkat 100%-ban újrahasznosított műanyag granulátummal töltjük.